Biologiškai vertingų produktų trumpųjų tiekimo grandinių valdymas ir vietos rinkų plėtra
Projekto aprašymas
EIP veiklos grupės „Inno Food HUB“ tikslas – skleisti trumpųjų, sveikatai palankaus maisto tiekimo grandinių veiklos gerąją praktiką ir skatinti biologiškai vertingų produktų rinkų plėtrą. Projekto tikslas – sukurti savireguliacijos pagrindu funkcionuojantį inovacijų diegimo ir sklaidos modelį, skirtą spartinti trumpųjų maisto tiekimo grandinių (TMTG) formavimą ir vietos rinkų plėtrą.
Novatoriški, interaktyvių santykių su vartotojais palaikymo metodai, leis gamintojams greičiau bei įvairesniais būdais pasiekti vartotojus, padės ūkininkams kurti biologiškai vertingų produktų TMTG, telks inovacijas diegiančius ūkininkus į visuotiną naudą teikiantį bendradarbiavimo tinklą. Bus sparčiau sprendžiamos regionų socialinės, ekologinės ir ekonominės darnaus vystymosi problemos.
PROJEKTO PRISTATYMAS LKT „DIRBTUVĖSE“ (2023-03-28):